Massages
Laddawan Wellness

Geef u over aan de aroma’s en de serene rust die in de massageruimten heerst en ontspan met een traditionele Thaise massage of één van de vele andere massages. U kunt bij ons ook heerlijk ontspannen in onze infra rood sauna.

Traditionele Massages

Dit een vrij stevige massagetechniek waarbij de masseuse op de energiebanen masseert.

Thaise olie Massages

Warme oliemassage bevordert de doorbloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt.

Thaise Aroma Massage

Aromatherapie is de aromatische en ontspannende massage die speciale gemengde oliën gebruikt die het lichaam helpt te verfrissen.

Kruidenstempelmassage

Kruiden stempel massage is een massage met warme bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Sport Massage

Sportmassage is een zeer diepe massage. Deze massage is bedoeld voor het wegnemen van vermoeidheid in de spieren en het verlichten en voorkomen van spierblessures.

Hoofd-, nek- en schoudermassage

De nek-schouder-rug massage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress.

Voetmassage

De Thaise Voetmassage heeft tot doel het bewerken van de voet spieren en de onderbenen, het stimuleren van de bloedsomloop in de voet en daarmee automatisch het verstevigen van de voetbogen.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap massage vermindert lichaamsklachten zoals nek en schouderklachten, pijn in onderrug, bekkenklachten, krampen in de benen.