Traditionele Thaise Massage
Laddawan Wellness

Dit een vrij stevige massagetechniek waarbij de masseuse op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen uitvoert. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse.

Armen en benen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken.

Vooraf worden de specifieke klachten, historie van de klachten en wensen besproken zodat de behandeling hierop afgestemd kan worden. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

Boek een
Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise Massage Prijzen

30 min
€30,-
60 min
€50,-
90 min
€75,-
120 min
€95,-